logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Onderhoud voor bedrijfswagens en persoonswagens

De werkplaats van Maas Auto’s

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Maas Auto's in Velddriel helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

 

Werkplaatsafspraak plannen

Plan eenvoudig uw werkplaatsafspraak online in via onze website.

LEES MEER

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Maas Auto's kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

LEES MEER

Storingsdiagnose

Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden. Echter levert dit niet altijd de oorzaak van de storing op.

LEES MEER

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen.

LEES MEER

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

LEES MEER

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Maas Auto's in Velddriel.

LEES MEER

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken.

LEES MEER

APK - Keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

LEES MEER

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal.

LEES MEER
whatsapp Whatsapp ons
Morgen Internet - Light website