logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Uw bedrijf in personen en bedrijfswagens

Welkom bij Maas Auto’s

Maas Auto’s is uw ervaren Mercedes-Benz specialist. Als officieel aangesloten garagebedrijf bij de MB Specialistengroep (MBSG) staan wij garant voor topkwaliteit occasions. Wij beschikken over een ruime showroom met een wisselend aanbod occasions, een uitstekend uitgeruste werkplaats en service afdeling. Het onderhoud aan uw auto is bij Maas Auto’s in goede handen. Wij kennen de auto die u gekocht heeft en bij een mogelijke reparatie beschikken we over originele Mercedes-Benz onderdelen. Ook wanneer u de auto niet bij ons gekocht heeft bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud van uw auto en een uitstekende service. U bent bij Maas Auto’s altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Team Maas Auto's
9,4
Klanttevredenheid
31
Auto’s op voorraad
2
Aantal merken
over MAAS AUTO’S

1990

ERVARING SINDS

Waarom Maas Auto’s?

Als lid van MBSG werken we samen met een landelijk netwerk van ondernemers met een groot Mercedes-Benz hart. We wisselen onderling kennis en activiteiten uit. Voor u als klant heeft dit het voordeel dat u een aantal zekerheden heeft, zoals twaalf maanden garantie en mobiliteitsgarantie.

Ook importeren wij jonge occasions voor u direct uit Duitsland. Daarnaast bieden we u advies bij de aanschaf dan wel inruil van uw auto. Of het nu gaat om een betalingsregeling voor de auto, het afsluiten van de verzekering of het afhandelen van uw inruil, wij staan voor u klaar.

  • home-page-banner-icon
    Mercedes-Benz specialist
  • home-page-banner-icon2
    Onderhoud, reparatie en APK
  • home-page-banner-icon3
    Levering van jong gebruikte auto's
Morgen Internet - Light website